Whitefox

Vårt  kompetanseteam jobber med alt innenfor grafisk design, digitalt design og utvikling av nettsider.
Det er viktig for oss at vi kan skape produkter og tjenester som blir omfavnet av alle sine brukere.

w

Vår historie

01.01.2012 er den viktigste datoen til Whitefox. Det var dagen da gamle Jubel Design og gamle Whitefox slo seg sammen og endte opp med å bli Whitefox slik vi kjenner det i dag. Bakgrunnen for fusjonen var at designerne i Jubel Design så et stadig større behov for digital kompetanse, såvel som at utviklerne i Whitefox så et voksende behov for at deres teknologiske produkter så smashing ut. Og det var starten på et arktisk eventyr.

Men la oss gå enda litt tilbake.

I 2009  ble Jubel Design stiftet av Silje Sætre. Forretningsidéen her var «å levere designtjenester, med fokus på kvalitet og god service.» Dette fungerte godt, faktisk så godt at Vivian Llarena og Astrid Dahl ble ansatt i 2011.

Whitefox AS ble stiftet 03. februar 2011 av  Simon Flack,  Øyvin Halvdan Thuv, Thomas Schulzki og Svein Idar Hansen. Forretningsidéen var «å drive programutvikling, programendring, programtesting og kommunikasjonsteknologi», og det ble raskt bygget opp en god kundebase.

I 2011 skjedde det mye hos begge parter, og Whitefox og Jubel møttes i forbindelse med et felles prosjekt. Idéen om en fusjon ble bragt på bane etter kort tid, og 01. januar 2012 var det altså offisielt. 

Konferanseappen ble videreutviklet til et generisk produkt, som ble tatt i bruk av blant annet Software 2012, Dips Forum 2012 og AppWorks. Tidligere hadde Parkenfestivalen 2011 og Yggdrasil 2011 benyttet seg av samme applikasjon med stor suksess. Prosjektleder Silje Willumsen Hansen ble ansatt, og etterhvert kom også kommunikasjonsrådgiver Evgenia Marvold. Vi avsluttet vårt første driftsår sammen i pluss.

I 2012 inngikk vi partnerskap med Enonic. Enonic er et norsk selskap som har levert publiseringsløsninger i over 10 år, og har blant annet Gjensidige, NAV og Posten i sin kundeportefølje. Whitefox ble valgt som eneste partner nord for Bergen, og vi jobber aktivt sammen om å kapre de gode prosjektene.

I 2013 fikk vi for alvor realisert drømmen om et stilig kontor i Dronningens gate 19 i Bodø. Målet med kontorene var å skape et unikt, tverrfaglig miljø hvor utviklere og designere jobbet side om side. Vi inngikk partnerskap med Avinet om å levere Geobaserte tjenester, og har også levert utviklingstimer til de. Ved utgangen av 2013, kan vi vise til en bred kundeportefølje som vi jobber aktivt med. Blant annet Avinor, Skogselskapet, Nordland Fylkeskommune og Bodø Kommune, for å nevne noen.

I 2014 gjorde vi et par endringer i teamet vårt. I mars forlot Vivian oss til fordel for Drammen, og i juni måtte vi fylle hennes plass. Da kom Lene inn som et friskt pust. Hun er nyutdannet grafisk designer, som i tillegg har en bachelor i reklame og merkevarebygging. For en gavepakke! Samtidig som Lene kom, kom også Coop Nordland inn som kunde. Disse to har fått en nær og god relasjon, og vi ser fram til et langt og fint samarbeid med de dyktige folkene som jobber der!

For Whitefox ser fremtiden lys ut, og vi gleder oss til fortsettelsen. 

Våre medarbeidere

    Vi jobber aktivt for å yte det beste for våre kunder. Sjekk ut våre referanser!

    Portfolio