slide3

blank

It’s all in the details

Eier du en merkevare? Hvilken identitet utstråler din bedrift eller organisasjon og hvem er det primært du ønsker å nå? Hvilke verdier presenterer du til dine kunder og samarbeidspartnere? Vi har kompetansen du trenger vedrørende interaksjonsdesign og grafisk design.

Vi kan bistå med å gi din bedrift en identitet som skiller seg ut fra konkurrentene, og sørge for at du blir lagt merke til. En identitet som fungerer, som kan implementeres på alle kontaktflater; det være seg både på trykte og digitale medier. Vi jobber med både små og store prosjekter og legger et sterkt engasjementet i ethvert prosjekt.

Vi hjelper deg også med å gi dine kunder den ultimate brukeropplevelsen. Interaksjonsdesign har stor betydning for effektiviteten og tilfredsheten hos brukerene av en løsning, og spiller en viktig rolle ved innføring av nye teknologier ved å kunne forenkle innlæring av nye funksjoner. Jo bedre brukeropplevelse, jo mer fornøyd blir kunden, og jo mer effektiv blir dere.

Tjenester

Logo / profil

En bedrifts identitet er selve ankeret i profileringen. Vi kan sørge for at du får logoprofilen som løfter merkevaren, og som blir synlig i ditt marked.

Trykksaker

Vi utfører design på alt av trykksaker; det være seg annonser, brosjyrer, magasin, prospekter, årsrapporter eller visittkort. Ingen jobb er for stor; ingen jobb er for liten.

Markedsføring

Vi utvikler unike konsepter for kampanjer av alle størrelser. Vi hjelper med å få budskapet ut på alle flater, og helheten mellom disse. Vi har også gode leverandører på videoproduksjon.

Nettside

Nettet kan være din viktigste markedskanal, og det er smart å holde seg oppdatert. Ser din nettside oppdatert ut, oppfattes din bedrift som oppdatert.

Mobil

I disse dager er det å være tilgjengelig på mobile flater en selvfølge. Vi kan hjelpe deg med både mobilapplikasjoner, og mobiltilpasset nettside (RWD)

Postale

Det er viktig å være tydelig i all kommunikasjon for å bygge din merkevare. Vi leverer brevmaler i Word, Powerpointmaler og ellers alt av postale trykksaker.

Profilering

Det er viktig å være tydelig slik at de rette kundene finner frem til deg. Bildekor, vindusfoliering og skilting er nyttige verktøy vi kan hjelpe deg med.

Messemateriell

Skal du delta på en messe, er det fint å skille seg ut i mengden av stands. Skilt, vegger, give-aways – you name it – spør oss.

Fotografering

Dersom du trenger fotografering eller bilderedigering, kan vi bidra med dette. Enten ved bruk av en av våre gode underleverandører – eller vi gjør det selv.

Illustrasjoner

Fine illustrasjoner kan ofte være kronen på verket. Vi er tilknyttet flere illustratører, i tillegg til våre egne streker, for å gjøre din profil annerledes.

Tekster og tekstkorrektur

Vi kan tilby tektforfatting, språkvask og tekstkorrekturer. Vi er også tilknyttet eksterne tekstforfattere dersom lengre tekster skal forfattes.

Har vi glemt noe?

Noen ganger glemmer vi ting; så dersom du savner noe her i listen, spør oss – ingenting er umulig.