slide2

blank

Grundig forarbeid

Uansett produkt og uansett idé –  det er nyttig å ha gjort forarbeidet grundig. Kanskje finnes det et tilsvarende produkt på markedet, eller en tilsvarende idé; eller er det noe helt nytt, noe unikt? Har firmaet ditt eksistert i mange år, eller er du ny i gründerfaget? Selv om utgangspunktene kan være forskjellige, vil man med rett strategi nå et større publikum, og dermed sikre økt inntjening.

Whitefox analyserer markeder, konkurrenter og utfordringer knyttet til deg som kunde, og bistår med å legge en slagplan for din markedsføring.Vi hjelper deg å utforme målrettet strategisk kommunikasjon som treffer de rette kundene. Vi legger også opp digitale strategier, for at du skal kunne bruke myldret av ulike plattformer og sosiale medier riktig.

«First learn the meaning of what you say, and then speak»
Epictetus

Tjenester

Markedsanalyse

Det er viktig å starte i riktig ende, og derfor tilbyr vi markedsanalyse av ditt produkt eller din bedrift. Målgrupper, konkurrenter og dagens posisjon er med på å forme fremtiden.

Kommunikasjonsstrategi

For å ha en helhetlig kommunikasjon, er det lurt å ha en strategi å jobbe ut i fra. Vi definerer ønsket måloppnåelse, og hvordan vi skal komme oss dit.

Digital strategi

I dagens virrvarr av plattformer og sosiale medier, kan man lett gå seg vill. Med en digital strategi får du kontroll på flatene du benytter deg av.

Rådgivning

Noen ganger har man spørsmål tilknyttet sin markedsføring og profil. Vi er bare en telefon eller kaffekopp unna.

Konseptutvikling

Den gode idéen er alfa omega, og er roten i et godt konsept. Uansett hva slags kampanje du ser for deg, er vi idéskapere.

Konsulenttjenester

Vi tilbyr bistand til å styre prosjekter, stake ut eller endre kurs. Vi er ærlige, konkrete, innovative og målbevisste.

Produktanalyse

Har du et produkt du vil teste ut i et marked? Vi gjør undersøkelser, både med internasjonale og nasjonale faktorer, for å finne ut om det er rom for ditt produkt der du vil selge det.

Spør oss

Er det noe du ellers lurer på om vi kan rådgi deg med? Kjæresteproblemer, Twitter-eller-ikke-twitter, vi er her for deg.