slide3

blank

Brukeropplevelsen i sentrum

Solid kvalitet er essensielt på digitale flater. Vi gir deg trygghet om at alle dine løsninger fungerer på alt fra mobil, nettbrett og desktop til server-side programvare i enterprisemiljø. Der du har eksisterende systemer kan vi integrere disse for en sømløs brukeropplevelse med eksempelvis mobilapp og nettsted.

Ut over å implementere det visuelle, sikrer vi at også alle tekniske krav blir ivaretatt slik at du kan fokusere på arbeidet ditt. Åpne standarder, stringente krav til tilgjengelighet, ytelse og søkemotoroptimalisering er basis i alt du får levert. Whitefox benytter trygge standardteknologier som HTML5 (CSS3, strict JavaScript) og server-side Java. Vi etterstreber anbefalinger fra W3C og leverer nettsteder i henhold til WCAG 2.0 og andre offentlige krav.

Vi leverer Open Source dersom ikke noe annet er eksplisitt ønsket. Dette sikrer at alle våre leveranser kan videreutvikles av kunden selv, eller eventuelt andre utviklere. Whitefox bidrar også aktivt med teknologi til det internasjonale Open Source-miljøet.

Whitefox har partneravtaler med Asplan Viak Internett AS for utvikling av mobil kartteknologi, Enonic AS for nettsteder i enterpriseklassen og Californiabaserte Okkralabs for vår satsning internasjonalt.

Tjenester

Nettsider

Nettet kan være din viktigste markedskanal, og det er smart å holde seg oppdatert. Ser din nettside oppdatert ut, oppfattes din bedrift som oppdatert.

Mobil og lesebrett

I disse dager er det å være tilgjengelig på mobile flater uvurderlig. Vi kan hjelpe deg med både mobilapplikasjoner, og mobiltilpasset nettside (RWD)

Software

Backendsystemer, bookingløsninger, rakettsimulatorer – våre utviklere er nerder og her for deg. Vi kan gjøre din arbeidshverdag enklere med gode løsninger.

Åpen kildekode

Enten det er nettsider, mobilapplikasjoner eller annen software – vi tilbyr åpen kildekode og følger regjeringens retningslinjer for universell utforming.

Brukertesting

Mange mener mye, men det er til slutt brukerene som bestemmer om produktet ditt er godt nok – og noen ganger vet ikke selv de hva de ønsker. Vi gjennomfører profesjonell brukertesting.

Integrasjon

Design og tekniske løsninger på ulike plattformer, trenger å spille på samme lag og integrere med hverandre. Vi får de på talefot.

Kravspesifikasjon

I forkant av et stort, eller kanskje lite, utviklingsprosjekt er det godt å ha en tydelig kravspesifikasjon i bunn. Vi kan sikre at du får formulert alle krav riktig.

Database

Fra Wikipedia: «Et databasesystem skal kunne behandle store mengder data effektivt, motsetningsfritt og sikkert.» Derfor er det ekstra viktig å la kyndige folk ta seg av jobben (les: oss).

Systemarkitektur

Riktig arkitektur sparer tid og penger, og gir bedre brukeropplevelse. Vi tilbyr rådgivning i alt fra teknologivalg til kodestrukturering.

Interaksjonsdesign

Interaksjonsdesign har stor betydning for effektiviteten og tilfredsheten hos brukerene av en løsning. Jo bedre brukeropplevelse, jo mer fornøyd blir kunden, og jo mer effektiv blir dere.

Brannslukking

Noen ganger går man på en skikkelig blemme, og brannslukking i tekniske løsninger må til. Vi er raske på avtrekkeren, og hjelper deg når du trenger det.

Snakk med oss

Er det ellers ting du lurer på, eller kanskje vi har glemt å nevne noe, ta kontakt. Vi tar gjerne et møte over et glass cola eller en kaffe.